Pjevačica Aleksandra Radović trenira svaki dan te kaže da zbog toga ima isklesano tijelo. Pop pjevačica je zahvaljujući redovnoj fizičkoj aktivnosti svoje tijelo dovela do savršenstva. Izbalansiranom prehranom i svakodnevnom treninom sa 70 kilograma došla do savršenih 60.

'Svakog jutra idem na trening, to preporučujem svim ženama. Da biste gubili na kilaži, važna je svakodnevna fizička aktivnost. Za sve ove godine to se pokazalo kao dobitna kombinacija u borbi protiv suvišnih kilograma', kaže pjevačica i dodaje da su važni disciplina i kontinuitet.

Aleksandra Radović
DAMIR DERVIŠAGIĆ/KURIR 

'Žene obično imaju izgovor da nemaju vremena, ali to ne smije biti izgovor. Neka nađu neku teretanu u blizini i neka svako jutro po 45 minuta brzo hodaju na traci. Kad god imam višak slobodnog vremena, odradim duži trening ili odem na plivanje. Na proljeće i ljeto prakticiram i brzi hod u prirodi. Volim parkove i šume', kaže.

Aleksandra često na svom Instagramu objavljuje fotografije i snimke iz teretane i objašnjava koje vježbe su joj omiljene.

Aleksandra Radović
Dragana Udovičić/Kurir 

'Volim čučnjeve, preskakanje vijače, trbušnjake sa šipkom i loptom. Ma sve mi prija! Vrlo često kad imam gostovanje u nekom jutarnjem programu, odmah pravo s televizije sa šminkom odem na trening. Baš se trudim ne propustiti nijedan trening', iskrena je pjevačica i dodaje da, pokraj vježbanja, pazi i na prehranu.

'Imam balansiranu prehranu, pazim na unos kruha, brašna, tijesta i ostalih namirnica koje debljaju. Slatkiše volim, ali ih ne jedem stalno već kad se baš zaželim. Za izgled je malo zaslužna i genetika jer u mojoj obitelj svi izgledaju dobro i mlado', zaključila je.

Što jede Aleksandra Radović?

Doručak: Žitarice s jogurtom, Ručak: Piletina i špinat, Večera: Salata

Trik savjet: Vježbati svako jutro i izbaciti tijesto iz prehrane