Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

ON JE BIO NAJVEĆA LJUBAV ZDENKE KOVAČIČEK: Udala se za njega s 20, a zbog jedne se stvari sve srozalo

Autor Kristina Zrilić

Rudy Kemperski bivši je suprug Zdenke Kovačiček.

 Zdenka-Kovacicek Izvor: Davor Javorović/Pixsell

Zdenka Kovačiček jedna je od najvećih domaćih glazbenih zvijezda koja iza sebe ima zavidnu i osebujnu karijeru.

Na početku karijere roditelji je nisu podržavali jer su htjeli da bude 'klasična djevojka tog vremena', koja završi fakultet, uda se i ima djecu. Zbog toga se s njima često svađala i bila buntovna. Glazba joj je bila uvijek bila prva, a na neki način zabranjena. Žao joj je što ih nikada nije usrećila, nego tek kada se sedamdesetih vratila u Zagreb.

 Zdenka-Kovacicek Izvor: Robert Anić/Pixsell

Na kraju je upisala fakultet i studirala vanjsku trgovinu, a zapravo je htjela ići na Akademiju dramskih umjetnosti. Nikada nije završila fakultet, zbog kaosa koji ju je okruživao.

 Zdenka-Kovacicek Izvor: Robert Gašpert

Kada je ljubav u pitanju, čini se da zbog ljubavi prema Zagrebu nije opstao njezin brak s Rudyjem Kamperskym. Zdenka se za njega udalakada je imala 20 godina, a on je bio basist i šef njihovog benda. Nije želio veću karijeru od te, a Zdenka je tada potpisala muzički ugovor s čovjekom koji je imao studio te kasnije stvorio Boney M. Plan je bio da od Zdenke napravi veliko ime u Europi te je bila proglašena i za jednu od tri najbolje pjevačice u Njemačkoj.

 Zdenka-Kovacicek Izvor: Zeljko Hladika/PIXSELL

Zajednički nazivnik Zdenke Kovačiček i Boney M bio je Frank Farian. Ona je tada bila na životnoj prekretnici i svi planovi su pali u vodu. Bez Rudyja se nije snalazila jer nije imala hrabrosti da sama sebe gura i potpisuje ugovore. Bojala se ljudi koji bi ju mogli iskoristiti i nije bila spremna na takav rizik te se upravo tada vratila roditeljima.

Bez obzira na to što im je brak završio, Rudy i Zdenka su održavali odnos još 15 godina. 'Sve što se podgrijava, nije dobro', rekla je jednom prilikom Zdenka u intervjuu za Večernji list.

Povezane vijesti