Pjevačica Tamara Dragić, koja se proslavila u 'Zvezdama Granda', pohvalila se da je uspješno obranila svoj doktorski rad, a čestitke su se počele nizati ispod videa u kojem je podijelila lijepe vijesti.

'Možete me zvati doktorica, jer sam od danas službeno doktor kulturoloških znanosti. Ova doktorska disertacija nastala je iz želje da dam svoj osobni doprinos povećanju sigurnosti prometa u našoj zemlji. Kako sam posljednjih godina suočena sa sigurnosnim stanjem prometa, gdje povećani obujam prometnih nezgoda kao pošast odnosi veliki broj života, odlučila sam da uz pomoć znanosti dođem do odgovora na pitanje: 'Kako povećati nivo sigurnosti putnog prometa'', izjavila je Tamara i dodala:

'Hvala svima koji su mi pružili podršku i svima koji su na bilo koji način doprinijeli kvaliteti ove disertacije. Ovu doktorsku disertaciju posvećujem, svom tati, bez koga ni ovaj životni cilj ne bi bio ostvaren. Vaša dr. Tamara Dragić', napisala je ona, dok se u komentarima nizale čestitke prijatelja i kolega.

Tamara Dragić je inače magistrirala glazbenu pedagogiju na Fakultetu glazbene umjetnosti. Ona je svojevremeno radila i kao stjuardesa, a pored bavljenja glazbom, radi i u jednoj državnoj tvrtki.

'Generalno ljudi vole etiketirati, ali ja radim i u jednoj državnoj tvrtki i magistrirala sam glazbenu pedagogiju, predajem i solfeggio, klavir i pjevanje i sada sam na doktorskim studijama', istaknula je Tamara nedavno za Grandonline.rs