Ava Karabatić će 20. svibnja proslaviti 36. rođendan pa se odlučila podvrgnuti estetskim korekcijama lica kako bi zablistala na slavlju koje će organizirati za obitelj, prijatelje i medije.

Radila je botox na čelu i očima, hijaluronski filer u obrazima i usnama te laserski korigirala kapilare na licu.

Ava Karabatić
Privatna arhiva 

Atraktivna Splićanka nam je otkrila kako se posebno veseli Europskom nogometnom prvenstvu u Njemačkoj jer je svojevremeno završila privatni fakultet sportskog novinarstva u Sarajevu.

'Nitko ne zna da sam radila intervjue s poznatim sportašima jer sam u Sarajevu završila privatni fakultet za sportskog novinara. Jedan od njih je Sol Campbell s kojim sam se vidjela u Manchesteru, a radila sam i s Batistutom. Razmišljam da se pojavim na Euru pogotovo jer volim hrvatsku repku, ali i Italiju i Španjolsku. Uzor su mi Maradona, CasillasTotti, Pirlo i od naših Pašalić', kazala nam je pa priznala kako će reagirati ako na tribinama ugleda Ivanu Knoll.

Ava Karabatić
Privatna arhiva 

'Nisam je upoznala osobno. Čini mi se kao simpatična cura koja voli putovati i uživati u životu. Tu smo jako slične. Ja isto volim hedonizam. Jedina je razlika što sam do sad više voljela navijati iz kuće', izjavila je Karabatić koja je nedavno u Beogradu snimila spot za pjesmu 'Fer igra' koju je otpjevala s Mariom Tomasom.

Ava Karabatić
Privatna arhiva 

Više Avinih fotografija pogledajte u galeriji.

Privatna arhiva Ava Karabatić