Pjevačica Maya Berović odigrala je svoju prvu ulogu u filmu 'Megdan: Između vode i vatre', koji je imao svjetsku premijeru u nedjelju na festivalu u Napulju. U filmu igraju Vojin Ćetković, Viktor Savić, Nina Seničar...

Aleksa Balašević i Maya Berović.jpg
Instagram 

Producent i scenarist ovog filma je Aleksa Balašević, sin kantautora Đorđa Balaševića, koji je otkrio kako se pjevačica snašla kao glumica.

'Redatelj Todor Čapkanov je Mayi dodijelio veliku ulogu, za koju je morala naučiti rumunjski, što je bilo izazovno, ali ona je u tome uspjela. Najpoznatiji moldavski i rumunjski glumci bili su oduševljeni, i naši glumci su je pohvalili, njoj je to jako značilo. Dokazala je svima da je rođena umjetnica i da lako mijenja discipline. Pozvao bih Mayu za svaki sljedeći film!', rekao je Aleksa.

Maya kaže da je nestrpljiva čuti što će publika reći o njenom novom poslu.

'Prvi put se publici predstavljam kao glumica i presretna sam! Kada su mi rekli da ću glumiti na stranom jeziku, to me je najviše privuklo. Nikad nisam bila u Rumunjskoj, niti sam ikada čula rumunjski, pa mi je to bio veliki izazov. Ali ja ne volim jednostavne stvari, kod mene mora sve biti komplicirano, pa tako i prva uloga u filmu. Glumim jednu jaku, vrlo utjecajnu i moćnu ženu. Čast mi je što sam dio filma Alekse Balaševića, u kojem igraju velika glumačka imena', rekla je Berović.