Pjevačica Milica Pavlović, koja u zagrebačkoj Areni nastupa 21. lipnja, slovi za jednu od atraktivnijih pjevačica na estradi, a sad je otvoreno progovorila i o svojim prioritetima.

Priznaje da su joj vjerna publika i karijera na prvom mjestu, kao i da će njen budući partner to morati razumjeti.

Milica Pavlović
Instagram 

'Na toj ravnini gdje je moja publika ne želim staviti nikoga pored. Taj netko može imati svoje mjesto, ali ne može zauzeti mjesto moje publike i svega toga. Žene su zbog toga po meni osule paljbu: 'Neka ti publika pravi djecu'. Imam dojam da je u današnje vrijeme sramota izgovoriti: 'Ja sam vrijedan i radišan, cijenim onoga tko mi daje kruh'. Živim od moje publike, trudim se svakog dana, jutra i noći dati maksimum od sebe', istaknula je ona.

Inače, Milica je oduvijek bila sinonim za profesionalizam kad je posao u pitanju, budući da je od prvih koraka na glazbenoj sceni, pa do danas, neprestano dokazivala posvećenost svom poslu.

Milica Pavlović
Extra FM 

'Mene je teško trpjeti i onda ja moram cijeniti ljude koji me trpe. Mene je Bog pogledao da sam nailazila na ljude koji su se našli na mom putu da me podrže. Itekako mi upute kritiku kada dam povoda, a opet me za sve razumju', rekla je ona.

Inače, otkako se prije dvanaest godina proslavila u glazbenom natjecanju 'Zvezde Granda', pjevačica svoj emotivni život krije kao zmija noge, a nedavno je stala na put raznim glasinama, te otkrila da je i dalje 'solo'.