Duško Ćurlić jedan je od naših najpoznatijih televizijskih voditelja koji svoje voljene uspješno drži daleko od svjetla reflektora.

No nedavno je 'isplivala' Duškova fotografija sa suprugom Adelom Ćurlić s kojom je 2006. pozirao na vjenčanju Bojane Gregorić i Enesa Vejzovića.

Duško Ćurlić i Adela Ćurlić.jpg
Petar Glebov/PIXSELL 

Inače, Duško je sa suprugom u braku više od 25, a vole se više od 34 godine. Par ima i kćeri: Elu i Karlu.

Adela Ćurlić je svojevremeno u intervjuu progovorila o njihovom odnosu pa otkrila kako su se upoznali.

'Upoznali smo se na velesajmu, u prostorijama Z3 televizije. Razmijenili smo brojeve telefona, no zapisao je i broj mojih dviju prijateljica pa više nije znao koji je čiji. Kad je nazvao jednu od njih i raspitao se o meni, čuo je da studiram i plešem i odmah rekao: 'Eto, i ja isto plešem', jer oni su u ZKM-u pohađali tečajeve plesa i mačevanja. U tom momentu on je već triput pao na Akademiji, radio je na Radiju 101, studirao je politologiju...

Duško Ćurlić
Slaven Branislav Babić/Pixsell 

Kad je napokon nazvao i mene, odmah sam ‘pala’ na njegov predivan glas. Kasnije mi je čitao i recitirao poeziju, a danas mi je jako lijepo kad djeci čita priče za laku noć. Mislim si: 'Blago vama, cure, tata vam ima super glas', ispričala je Adela 2009. godine za Jutarnji list.