Milica Pavlović jedna je od plaćenijih srpskih pjevačica, a u njezinoj glazbi uskoro će moći uživati i zagrebačka publika. Naime, Milica 21. lipnja stiže u Arenu Zagreb gdje priprema pravi glazbeno-scenski spektakl.

Milica Pavlović
Extra FM 

Pjevačica je, inače, rođena u malom mjestu pored Leskovca, što često voli istaknuti u medijima.

'Jako sam ponosna na svoje porijeklo i djetinjstvo koje sam provela u Bunibrodu, jer sam upravo u tom malom mjestu naučila sve što znam o životu. Odrasla sam okružena dobrim ljudima, koji imaju dobre namjere i sigurno da je sve to utjecalo i na moj karakter. Iako su me često pokušavali poniziti ismijavajući moje rodno mjesto i nazivajući me Bunibrod, moja prednost je što sam svjesna sebe i što nikad ne bih doživjela kao poniženje nešto na što sam ponosna u životu', kazala je za Kurir svojevremeno.

Milica Pavlović s bakom
Instagram 

'Moje odrastanje je bilo znatno drukčije, prvo zbog toga što su me podizali i odgajali baka i djed. Oni su imali dosta godina kad sam se rodila, mnogo životnog iskustva, ali nikad im nije bilo teško učiniti za mene apsolutno sve što je neophodno. S druge strane, uvijek su se trudili da mi maksimalno posvete pažnju, da budem lijepo odgojena i svjesna sebe, i njima dugujem što sam izrasla u ovakvu osobu i sav uspjeh koji sam postigla', dodala je pjevačica.