Fotografija dječaka koji pozira sa Zdravkom Čolićem i Davorinom Popovićem svojedobno je zapalila Internet. Danas je jedan od najpopularnijih regionalnih rockera koji i u 61. godini neumorno radi i nastupa, ali i zazire od medijskog eksponiranja iako ga slušaju sve generacije.

Naime, na fotografiji je Zvonimir Đukić Đule, frontmen čuvenog benda Van Gogh koju je upravo on jednom prilikom objavio na svojoj službenoj Facebook stranici.

'Put putuje jedna stara, ali mnogo draga uspomena. Srce je jedini bezvremenski čuvar uspomena svih formata. Prije nekoliko dana smijali smo se do kasno svim lijepim sjećanjimai dragim ljudima koji su kroz njih prošli.Tako smo došli na ideju ovdje napraviti jedan bezvremenski tunel kroz koji ćemo dijeliti naša lijepa sjećanja u nadi da ćemo se svi dobro zabaviti', naveo je tada Đule uz poruku obožavateljima da ih prate zato što će 'vaditi svašta iz naftalina'.

Uz fotografiju je i dodao:

'Nek' dugo živi ovaj naš rock’n’roll jer ako stanemo - gubimo sve.'

Zvonimir Đukić Đule
Youtube/Screenshot 

Podsjetimo, njegova supruga Julija i sin Simon uspjeli su se sačuvati od pretjerane pažnje javnosti, a glazbenik je jednom prilikom istaknuo da njegovu partnericu nema nikakve potrebe spominjati u medijima.

Zvonimir Đukić Đule
Nebojša Mandić/Kurir 

'Zato što ona mene ne vodi na njen posao i zato što se nema potrebu eksponirati, niti je ja sam želim eksponirati', objasnio je rocker u jednom intervjuu prije nekoliko godina.