Milica Pavlović posjetila je gerontološki centar u Beogradu u kojem je posljednje dvije godine života provela njena baka Rada. Nju je pjevačica dovela iz sela kako bi joj bila bliže te da zna kako je u svakom trenutku zbrinuta.

Milica Pavlović
Instagram 

Posebno zanimljivo je to što najstariji nisu zaboravili njene posjete pa su ovog puta oni odlučili iznenaditi nju. Oni su pripremili poseban program - osnovali su zbor koji je otpjevao nekoliko pjesama, a pjevačicu je posebno dotaknula 'Za moju Milicu', pa nije mogla sakriti suze.

Dok je zbor pjevao spomenutu pjesmu koju su joj posvetili, Milica je plesala i rukama brisala suze koje nije mogla zadržati.

Milica Pavlović
Kurir 

Pavlović je provela nekoliko sati u druženju s najstarijima koji su imali želju s njom pričati, smijati se, ispričati joj neke anegdote i podijeliti sjećanja na njenu baku Radu.

'Mene za ovaj dom vežu mnoge uspomene i sjećanja. Nekada sam dolazila i po nekoliko puta tjedno kako bih vidjela svoju baku, pa sam upoznala puno predivnih ljudi. Zato im se stalno vraćam, volim ih obići, posebno za praznike, jer se oni vesele kao djeca i toplo mi je oko srca kad vidim njihove iskrene osmijehe i radost što mislimo na njih', rekla je pjevačica prošle godine.

Milica Pavlović
Antonio Ahel/ATAImages/PIXSELL 

Milica nikada nije skrivala da je u životu bila najvezanija za baku i djeda i da su oni u njenom životu imali ulogu roditelja.