Nataša Bekvalac i njene sestre Dragana i Kristina pravi su primjer da je veza među sestrama neraskidiva i posebna na mnogo načina. Zajedno su prošle kroz sve životne trenutke, i one koji su im izmamili osmijehe na lice, ali i one manje lijepe. Pjevačica često ističe da su upravo sestre, uz roditelje, njen najveći životni oslonac.

Nataša Bekvalac, Dragana Bekvalac, Kristina Bekvalac
Instagram 

'Mislim da svako iskustvo, pa i ono iz djetinjstva, doprinosi da danas budemo ovo što jesmo. Veoma sam ponosna na puteve kojima nas tri koračamo, na odnos koji imamo i na našu djecu. Mislim da je ženska samostalnost veoma važna, na to sam posebno ponosna kod nas tri. Ali isto tako dolazi i do razmirica između nas. Kristina i ja češće dolazimo u sukobe jer radimo zajedno, ali na kraju sve bude vrlo smiješno. Moje sestre su moja najveća podrška i moć, moć najčvršći oslonac, moji partneri u dobru i zlu. Bože, možda zato nisam u braku', napominje Nataša kroz smijeh.

'Najvažnija je podrška obitelji. Ne samo meni kao samohranom roditelju, već generalno, njihova podrška mi je potrebna za svaku sferu mog života. Najveću moć i ljubav obitelji osetila sam u svojim najtežim trenucima', rekla je Nataša koja se svojedobno dotaknula i priče o obiteljskom realityju.

'Ne bi bilo potrebe režirati reality kad smo nas tri u pitanju. Život svakodnevno najbolje režira, a ja sam zahvalna što je moj ovako sadržajan, često smiješan i zabavan, prepun uspona i padova. Jedino čega u našoj obitelji nikada ne manjka - to je ljubav. Ipak, nisam sigurna koliko sam spremna svoj život dati na tacni, iako sam pravo na privatnost potpuno izgubila, nažalost', zaključila je pjevačica.