Kaya Ostojić je nedavno prvi put javnosti pokazala četvrtog zaručnika, grafičkog dizajnera Miloša Čujovića s kojim se pojavila na promociji albuma kolegice Sandre Afrike gdje je progovorila o ljubavi i udaji.

Kaya Ostojić i Miloš Čujović
Kurir 

'Budući da sam ja dio javnog svijeta, njemu nije preostalo ništa drugo nego da i sam postane dio tog istog svijeta iako ga to uopće ne zanima i nikad nije volio crvene tepihe i poziranja. Ovoga puta je sam odlučio da mi bude pratnja i ja sam zbog te njegove odluke bila veoma sretna', rekla je pjevačica i bivša djevojka tenisača Borne Ćorića pa otkrila i kada će se udati.

'Čekamo papire, odnosno legalizaciju naših razvoda', rekla je kroz smijeh šarmantna pjevačica, pa pojasnila:

Kaya zaručnik.jpg
Instagram 

'Ja sam se razvela u Belgiji, a Miloš u Crnoj Gori i zbog toga su nam potrebni dokazi o razvedenim brakovima iz tih zemalja. Kad stigne potvrda ovjerena u sudu, onda možemo u općinu.'

Potom je objasnila i kakvu svadbu priželjkuje.

Kaya prsten.jpg
Instagram 

'Bit ćemo u crnom i Miloš i ja, dekoracija će biti ista takva, kao i torta... Uostalom, takve su nam bile i zaruke. Kad sam se udavala u bijelom, nije potrajalo, pa vjerujem da će, ako promijenim taj trend, trajati vječno', rekla je Kaya.