Bila je to njena prva velika ljubav, ona iz osjetljivih tinejdžerskih godina, koja se ne zaboravlja. I on je volio nju, ali imao je još jednu strast – snažne motocikle.

Nataša Bekvalac tada je imala 17 godina i već je znala da će glazba biti njena profesija, dok je njen dečko, pasionirani ljubitelj motora, uspješno studirao arhitekturu.

Nataša Bekvalac
Matija Habljak/Pixsell 

Cijeli svijet je bio njihov, cijeli Novi Sad ih je znao. Često su krstarili gradom na motoru. Nažalost, strast prema brzoj vožnji koštala ga je života. Da zlo bude veće, tragedija se dogodila samo nekoliko desetaka metara od mjesta gdje se nalazi kavana njezinog bivšeg supruga - Danila Ikodinovića.

Iako u to vrijeme više nisu bili u vezi, a Nataša je snimala svoj prvi album, vrlo teško je podnijela gubitak. Rana je zarasla ali – ožiljak ostaje. Posvetila mu je i jednu od svojih najljepših balada – 'Miris'.

Jednom prilikom, dok su još bili zajedno, Danilo Ikodinović otkrio je da su motori i brza vožnja jedino oko čega se svađao s Natašom. Proslavljenog vaterpolistu upravo je pad s motora zamalo koštao života, kasnije možda i braka s zanosnom pjevačicom.

Nataša Bekvalac i Danilo Ikodinović
DAMIR DERVIŠAGIĆ/KURIR, Dragana Udovičić/Kurir 

Dogodilo se to 2008. godine, kada je pri brzini od 170 kilometara na sat izazvao tešku prometnu nesreću. Bila je to, priznao je, njegova najveća životna greška.