Otkako je kročila na javnu glazbenu scenu, Nataša Bekvalac privlači pažnju publike, kako svojim izgledom tako i pjesmama koje traju.

Pjevačica ima i dvije sestre - Kristinu i Draganu Bekvalac. Kristina je najmlađa dok je Dragana najstarija i o njoj se i najmanje zna.

Dragana je već godinama uspješna poduzetnica, u sretnom je braku s Mihailom Šekularcem i s njim ima dvije prelijepe kćeri koje se bave glazbom i sportom.

Najstarija sestra Bekvalac također uspešno vodi i dva velika salona ljepote, jedan u Novom Sadu, a drugi u luksuznom naselju na Novom Beogradu.

Svojim izgledom, slažu se mnogi, može parirati mnogim mlađim ženama s estrade, iako je zagazila u šesto desetljeće.

Nataša Bekvalac
Instagram 

Podsjetimo, Nataša je jednom prilikom govorila o svojim sestrama i obitelji kao najvećoj podršci u životu.

'Mislim da svako iskustvo, pa i ono iz djetinjstva, doprinosi da danas budemo ovo što jesmo. Veoma sam ponosna na puteve kojima nas tri koračamo, na odnos koji imamo i na našu djecu. Mislim da je ženska samostalnost veoma važna, na to sam posebno ponosna kod nas tri. Ali isto tako dolazi i do razmirica između nas. Kristina i ja češće dolazimo u sukobe jer radimo zajedno, ali na kraju sve bude vrlo smiješno. Moje sestre su moja najveća podrška i moć, moj najčvršći oslonac, moji partneri u dobru i zlu. Bože, možda zato nisam u braku (smijeh)', napominje Nataša kojoj je važna podrška obitelji.