Folk pjevač Ljuba Perućica trenutno uživa na odmoru u Ujedinjenim Arapskim Emiratima, a društvo mu pravi supruga, bivša voditeljica Katarina Kolozeus.

Katarina izgleda savršeno i zbog nje mnogi muškarci zavide srpskom pjevaču. Uvjereni smo da bi mnogi voljeli da su Ljubinom mjestu naročito kada vide kako Katarina izgleda u kupaćem kostimu.

Katarina Kolozeus
Instagram 

Podsjetimo, Katarina i Ljuba su prije nekoliko mjeseci postali roditelji, iako su im zbog njenog tumora koji je operirala liječnici prognozirali da se u toj ulozi neće moći ostvariti.

'Stvarno se trudi pomoći mi oko svega i od prvog dana je otac koji aktivno sudjeluje u svim poslovima vezanim za dijete, kada ne radi, nije mu teško ustati kako bi ga nahranio ili presvući pelenicu, okupati ga i sve što treba.

Pošto Aki ima jake grčeve, stalno se budi i plače, pa mu Ljuba i ja na smjenu radimo vježbice, umirujemo ga i ljubakamo da što prije prođe. Ljuba je stvarno pravi primjer prije svega muškarca koji voli i brine o svojoj ženi i sada brižnog oca kojem ništa nije teško. Aleksej i ja smo stvarno imali sreće što je on naš taja -otkrila je nedavno Katarina kako se Ljuba snalazi u ulozi oca.

Više Katarininih fotografija pogledajte u galeriji.

Instagram Ljuba Perućica i Katarina Kolozeus