Nikolina Pišek nedavno je otkrila da je sudskim putem dobila rješenje koje odobrava da uđe u stan u kojem je živjela s pokojnim suprugom Vidojem Ristovićem i njihovom kćerkicom Unom Sofijom.

Iako je Miša nedavno rekao da je povukao sve tužbe i da ga ne zanima suđenje s voditeljicom, kaos se nastavio kad je Nikolina nedavno pokušala ući u stan, ali nije uspjela. Nakon toga je na društvenim mrežama najavila dolazak s policijom do kojeg ipak nije došlo.

Nikolina Pišek
Instagram 

U jeku skandala nakon smrti sina, Miša Grof je za Kurir otkrio koliko imovine ima na svoje ime i zašto Nikolina nema apsolutno prava na to.

'Ona ne može dijeliti moju imovinu! Kako bi ona dijelila moju djedovinu? Naslijedio sam kuću u centru grada, 18 stanova u Cvijićevoj. To je bilo oduzeto mom djedu i vraćeno je meni. Naslijedio sam i grobnicu od mramora i bronce na Novom groblju koja vrijedi pola milijuna eura. I sada, kako bi ona mogla dijeliti sa mnom imovinu moga djeca i oca, moje majke? Što će ona dijeliti, ja ništa ne razumijem?! Sve se vodi na mene', govorio je Miša Grof, pa nastavio:

Miša Grof, Nikolina Pišek
DAMIR DERVIŠAGIĆ/KURIR, Nenad Kostić/Kurir 

'Neću valjda dozvoliti da antikvitete koje je on volio ona nosi u Hrvatsku ili da razvlači ovdje i prodaje ih. On ih je volio i kupovao ih je, ali ne s njenim novcem, nego s mojim', govorio je tada.

Kako su mediji pisali, Miša također posjeduje i umjetnine koje vrijede i po 100.000 eura.