Snežana Babić Sneki godinama nosi titulu najviše pjevačice s najdužim nogama na srpskoj estradi, međutim, ispred nje su ipak tri kolegice.

Naime, devedesetih je Sneki Babić harala javnom scenom i od tada je mnogi smatraju pjevačicom koja prednjači po visini (181 cm) i dužini nogu (133 cm) u odnosu na kolegice. Međutim, sa 180 cm mogu se pohvaliti i Lepa Brena i Jovana Tipšin, dok im samo za jedan centimetar 'bježi' Lepa Lukić.

Snežana Sneki Babić
Kurir/Ana Paunković 

Među mlađim pjevačicama titulu jedne od najviših nosi Katarina Grujić sa 182 cm, a visoko drugo mjesto na popisu zauzela je Ćana sa 183 cm.

Ipak, uvjerljivo prvo mjesto ponijela je Tijana Dapčevićkoja je visoka 184 cm.

Tijana Dapčević
Kurir 

Podsjetimo, pjevačica Snežana Babić Sneki gotovo nikada ne govori o svom privatnom životu, no poznato je da se 2009. razvela od njemačkog biznismena srpskog porijekla Radomira Stojanovića. Od tada, svoje ljubavne partnere nikada nije predstavljala javnosti, a nedavno je istaknula da i nakon kraha braka nije izgubila vjeru u brak.

Snežana Babić Sneki
Marina Lopičić/Kurir 

'Ispunjena sam u smislu neke lijepe ljubavne energije. Sve se mora raditi s mjerom. Trudim se uvijek biti stabilna, pa i u tom smislu. Volim i voljena sam, eto to mogu reći', rekla je Sneki jednom prilikom za 'Grand online'.