Ema Radujko mlada je srpska pjevačica koja je 'preko noći' postala popularna, a javnost o njoj ne prestaje brujati otkad je kročila na scenu.

Zbog izuzetno atraktivnog izgleda koje duguje redovitim treninzima i provokativnih izdanja, za kratko je vrijeme pridobila pažnju javnosti i gomilu pratitelja i obožavatelja na društvenim mrežama. Iako je jedva punoljetna, iza sebe ima nekoliko komercijalnih spotova koji su zabilježili velik uspjeh.

Prvi singl 'Top' snimila je sa samo 16 godina, a u spotu je gotovo cijela obnažena.

Nakon istog je uslijedila lavina negativnih komentara, međutim Emu to nije pretjerano doticalo te je nastavila u istom smijeru. Također, često ističe kako su joj roditelji apsolutna podrška u svemu što radi.

Inače, Ema je rođena 20. srpnja 2004. godine, nerijetko je uspoređuju sa starijom kolegicom Teodorom Džehverović s kojom nije u najboljim odnosima, iako ih povezuje zajednička menadžerica.

Ema Radujko
Instagram 

S obzirom da obožavatelje o njenom životu zanima apsolutno sve, tako se često pretražuje i podatak o visini mlade pjevačice. Naime, Ema je visoka svega 162 centimetra, te se može reći da je prava džepna venera.

Više njenih fotografija pogledajte u našoj galeriji.

Instagram Ema Radujko