Folk pjevačica, Mina Kostić, na srpskoj estradnoj sceni prisutna je već dva desetljeća. Zbog njenog stasa i visine, od ranih početaka prati je nadimak 'džepna Venera'. Naime, Mina je visoka svega 160 centimetara.

Mina Kostić
DAMIR DERVIŠAGIĆ/KURIR 

Neki od njenih najvećih hitova, koje i danas pjevaju sve generacije su 'Stariji čovek', 'Da li me vara sa tobom', 'Ljubav', 'Isti igrači', 'Grudi od betona', ali i pjesma 'Slavija' koju je otpjevala u duetu s legendarnim Džejem Ramadanovskim. Pjevačicu su u estradnim krugovima svojedobno nazivali i 'ženskim Džejem', a pokojni pjevač volio ju je kao sestru.

Međutim, osim poslovnih uspjeha i karijere, javnost je oduvijek zanimao i njen privatni život. Inače, pjevačica iz veze s pjevačem i producentom Igorom Kostićem ima kćer Anastasiju nakon čega je uplovila u vezu s 19 godina mlađim Nikolom Srećkovićem kojeg je nedavno zbog nasilja prijavila policiji.

Mina Kostić i Nikola
Antonio Ahel/ATAImage/Pixsell 

'Mina i Nikola su neko vrijeme imali skladnu vezu. Međutim, posljednjih mjeseci je prošla kroz pakao. Trpjela je ljubomorne scene, dramu, ciku, viku i dreku. Međutim, kap je prelila čašu i ona je prošlog tjedna otišla u policiju i prijavila ga. Nije htjela trpjeti nijedan vid nasilja. Slao joj je neprimjerene poruke, bilo je tu raznih situacija, ali više ništa nije mogla tolerirati. Pokušala mu je na lijep način objasniti da je najbolje da više ne budu zajedno, ali što je prema njemu bila više fer i korektna, on je bio agresivniji', pričao je izvor tada.

Mina Kostić
DAMIR DERVIŠAGIĆ/KURIR 

S druge strane, Nikola je također saslušan u policiji, a u državnu instituciju je otišao s majkom. Tom prilikom je iznio svoju stranu priče i objasnio odnos s pjevačicom. Mina navedeno za medije nije htjela komentirati.

Više fotografija Mine Kostić pogledajte u našoj galeriji.

AMI G/SCREENSHOOT, Kurir TV Mina Kostić