Snežana Babić Sneki je na srpskoj estradi još od devedesetih godina prošlog stoljeća, a o njenoj liniji godinama se govorilo i pisalo, dok je bila san mnogih muškaraca.

Snežana Sneki Babić
Kurir/Ana Paunković 

Dužina nogu Snežane Sneki Babić je čak 133 centimetara. Pjevačica smatra da su dulje nego što trebaju i sve joj je kratko i teško pronalazi garderobu.

Njena nasljednica je Soraja Vučelić koja je nekoć smatrala da dugim nogama osvaja jači spol. Ona kod žena prvo primijeti noge i ruke.

Soraja Vučelić
Kurir 

Noge Lepe Brene od 113 centimetara uvijek su privlačile muške poglede. Pjevačica jako vodi računa o izgledu i osim što pazi na prehranu ide i na jogu.

Lepa Brena
Robert Gašpert 

Visina Katarine Grujić i dužina njenih nogu ostavljaju bez daha. Pjevačica svaki dan ide u teretanu, a za ljepši izgled nogu primjenjuje maderoterapiju.

Katarina Grujić
DAMIR DERVIŠAGIĆ/KURIR 

Rada Manojlović, iako je ranije često išla u teretanu, gipkost mišića nogu održava plesom na nastupima i to u visokim potpeticama.

Rada Manojlović
Antonio Ahel/ATAImage/Pixsell 

Osim napornih nastupa na kojima ostavi posljednji atom energije Milica Pavlović koristi svaki slobodan trenutak kako bi boravila u teretani.

Milica Pavlović
Instagram