Aleksandra Prijović sinoć je održala svoj posljednji – treći koncert u Rijeci. Kao i prethodne dvije večeri i sinoć je dvorana Zamet bila puna obožavatelja koji su više od tri sata u glas pjevali njezine hitove.

Nakon višeminutnih ovacija iz publike 'Prijo mi te volimo, Prijo mi te volimo' regionalnu zvijezdu su obuzele emocije i nije mogla suspregnuti suze.

Aleksandra Prijović
Jurica Cvitanić/ExtraFM 

'Volim vas! Uvijek je što se mene tiče malo reći hvala i nekada su riječi suvišne, ali Rijeka hvala za tri nezaboravne noći! I ovo ne kažem da bih od vas dobila aplauz, a uvijek ću reći, vrlo dobro znate da ja danas ne bih bila ovdje da nije vas…', kazala je.

Dobroj i užarenoj atmosferi u Rijeci doprinijela je i posebna gošća - Sandra Afrika. Pjevačice su zajedno otpjevale poznati hit 'Devojka tvog druga'.

Aleksandra Prijović i Sandra Afrika
Jurica Cvitanić/ExtraFM 

'Prije svega želim reći, kako ti dobro izgledaš! Ja sam imala 17, 18 godina kad je izašla ova tvoja pjesma. Mislim da je to najveći uspjeh kad prođu tolike godine, a i dalje svi pjevaju. Rijeka je posebna i koga drugog da pozovem za kraj nego tebe, najslađe je za kraj', poručila je Prija Sandri koja je publici otkrila da joj za mjesec dana izlazi novi album:

'Hvala vam od srca. Hvala Aleksandra na pozivu, rado sam se odazvala, pogotovo kad je u pitanju Rijeka.'

Podsjetimo, Sandra Afrika se proslavila kao plesačica Mile Kitića, a njegova joj je supruga navodno počupala ekstenije jer je mislila da mu je ljubavnica.

Sandra Afrika i Mile Kitić
Youtube/Screenshot