Nogometaš Vladimir Volkov u isto je vrijeme ljubio dvije poznate pjevačice. Naime, svoju tadašnju djevojku Sandru Prodanović, poznatiju kao Sandru Afriku, varao je s njenom kolegicom Ivanom Nikolić.

Sandra ih je navodno uhvatila zajedno, a onda Ivanu izbacila na ulicu.

'Sandra i Volkov su tih dana bili u svađi, ali su se redovito čuli. Budući da joj se nije javljao na telefon, Afrika se uputila u njegov stan. Imala je osjećaj da se nešto događa, budući da je intuicija do tada nikada nije prevarila. Kada je došla do Vladimirove zgrade vidjela je njegov automobil parkiran ispred, pa joj je tek tada bilo sumnjivo zašto je ignorira ako je kod kuće. S obzirom da ima ključ od stana, nije zvonila već je sama otključala. Imala je što i vidjeti. Zatekla je Ivanu kod svog dečka', započinje priču izvor blizak pjevačici te dodaje da je tada Sandra potpuno izgubila razum.

Sandra Arika i Volkov
Instagram 

'Počela je vikati i vrištati. Toliko je histerizirala da ju je cijela zgrada čula. Ivana joj je pokušavala objasniti da s Vladimirom nema ništa, ali Sandra nije željela slušati. Poručila joj je da momentalno napusti stan njenog dečka, pa je Ivana otišla i ostavila njih dvoje da se raspravljaju'.

Sugovornik dodaje da je Volkov dao sve od sebe da se opravda pred Sandrom.

'Vladimir joj se kleo da nema ništa s Ivanom, da je došla samo da se podruže zajedno, ali mu Sandra nije vjerovala. Rekla mu je da je klasičan 'švaler', da je ne zaslužuje jer ovo nije prvi put da je vara. Volkov je i ranije 'švrljao' s drugim devojkama, ali mu je Afrika prelazila preko svega. Ovog puta mu nije htjela tako lako oprostiti'.

Vladimir Volkov
Dragana Udovičić/Kurir 

Iako ju je nogometaš stalno zvao, slao joj poruke i jurio je, Sandra mjesecima nije željela čuti za njega.

'Bio je mrtav za nju sve dok ih zajednički prijatelj nije spojio. Pričali su, Volkov je obećao da se više neće viđati s drugim devojkama, a Sandra mu je ponovno povjerovala. Ubrzo su se pomirili, a nedavno su zajedno slavili njegov rođendan u jednom restoranu. Vladimir je Sandri pjevao stihove pjesme 'Dozvola za ljubav' Dejana Matića, a nakon te zabave zajedno su otišli u njegov stan.

Pjevačica je dečku oprostila preljub, ali kolegici nikako ne želi.

'Bez obzira na to što je Ivana prekinula svaki kontakt s njim i što ga je blokirala na svim mrežama i na telefonu, Sandra joj ne može prijeći preko toga što se petljala s njenim dečkom. Nedavno su zajedno trebale pjevati na jednoj romskoj zabavi, ali je Afrika to odbila jer ne želi nastupati u istoj prostoriji s Ivanom. Jednom su bile u istom avionu, a kad su sletjele na aerodrom ignorirale su jedna drugu. Ivana je prva izašla i otišla na taksi, a Sandra je pričekala menadžera Mikišu koji je trebao doći po nju', završava priču izvor.