Pjevačica Sandra Afrika bila je u vezi s dugogodišnjim menadžerom Aleksandrom Moskovljevićem Mikišom, a sad je otvoreno pričala o odnosu s njim.

Otkrila je da joj je on bio najveća podrška na početku karijere jer podršku obitelji tada nije imala.

Sandra Afrika
Aleksandar Jovanović/Kurir 

'Doslovno nisam imala nimalo samopouzdanja. Počela sam jako mlada i mislim da je to i zbog toga, stjecala sam ga s vremenom kako sam odrastala. Dosta me je i ovaj posao ojačao. Sve sam primala k srcu srcu, što god da mi netko kaže znalo me je povrijediti. Imala sam Mikišu koji me je gurao naprijed, bili smo i poslovni i ljubavni partneri, ali nikada u tom odnosu nije isticao sebe. Kad se prepliću ljubav i posao često se događa da tu ima natjecanja, ali toga ne bi smjelo biti. Ja sam imala tu sreću. On je mene gurao, imala sam vjetar u leđa i zato je to tako danas', objasnila je Sandra.

Sandra Afrika
Kurir televizija 

Pjevačica kaže da je na samom početku imala podršku samo od Mikiše, koji joj je, kako je istaknula, bio i otac i majka.

'Imala sam tada Mikišu menadžera koji mi je doslovno bio i mama i tata i sve. Tad je on dao sve za mene i za naš posao i nekako onda nisam osjećala da moji nisu prisutni, ne zamjeram im to. Oni ni danas ne vole javnu scenu, nikada se nisu snimali ni pričali za televiziju. Jednostavno ne vole i ja to poštujem, lijepo je da čuvaju neku svoju intimu', zaključila je Sandra.