Pjevačica Sandra Afrika nedavno je bila na jednoj proslavi s Milom Kitićem s kojim je svojedobno započela estradnu karijeru.

'Da, to je bila jedna proslava, jedna svadba je u pitanju. Bili smo zajedno tu, ja sam došla prva, pa onda on. Javili smo se jedno drugom normalno, to je bio glazbeni stol, bilo je tu pjevača, bila je i Selma tu', kazala je Sandra.

Sandra Afrika i Mile Kitić
Youtube/Screenshot 

'To je bilo to, nismo razgovarali, ništa tome slično, javili smo se samo jedno drugom, to je to. Javljamo se i na aerodromu kad se sretnemo, evo i sad smo isto', istaknula je ona.

Sandra je, inače, prije nekoliko tjedana oplela po njegovoj supruzi Marti Savić.

Mile Kitić i Marta Savić
DAMIR DERVIŠAGIĆ/KURIR 

'Vidjelo se da je Marta bila mnogo ljubomorna na mene. Odnosno, nije dok me nije vidjela uživo kako izgledam, da sam dobra riba! Do tada je govorila: 'Neka ide Sandra s Milom na nastupe' jer je znala da će on kući donositi više love. Govorila mi je: 'Ljubavi, srećo', a onda kad me je vidjela promijenila je ploču. Što li je umislila, to ne znam, ali shvaćam da je možda pomislila da sam prijetnja. Čudna stvar je ženska sujeta, očigledno je i to bilo posrijedi. Poslije kad sam otišla fokusirala sam se na to da sama napravim karijeru i počela sam pjevati i praviti hitove. Marta je mnogo godina na estradi, ali ja slabo znam njene pjesme. Ona nema neke hitove, trebala bi se više baviti karijerom, ali vidim da je otišla iz zemlje i da se posvetila nekim drugim stvarima. Nemam ništa protiv žene, ali je očigledno da me ne može očima gledati. Ima 20 albuma, a nigdje hita', rekla je tad Sandra.