Jelena bin Drai godinama živi u idiličnom braku s arapskim milijarderom Saeedom bin Draijom.

Zbog posla, jedno vrijeme živjela je u Italiji, nakon čega se preselila u Dubai. Tamo je srela i upoznala svog supruga Saeeda bin Draija. U tom trenutku Jelena je bila proglašena misicom, ali unatoč toj činjenici, šeik nije obraćao pažnju na nju. Na prvu loptu, nije mu se svidjela.

Jelena Bin Drai i Said Bin Drai žive u UAE-u
Instagram 

'Pri prvom susretu uopće nije obraćao pažnju na mene. Tada sam imala samo četrdeset i osam kilograma i, samim tim, djelovala ispijeno. Njemu se kao i svakom Arapu dopadaju 'rasne' žene s izraženim oblinama. Zaintrigirala sam ga tek kad smo počeli komunicirati', ispričala je Jelena u jednom intervjuu prije nekoliko godina.

Par je bio u vezi četiri godine prije nego što su se odlučili vjenčati, a sudbonosno 'da' izgovorili su 2007. ispred 300 uzvanika iz cijelog svijeta. Kako je nekadašnja manekenka otkrila, sve je bilo u znaku broja četiri.
Vjenčali smo se 4. travnja, u četiri poslije podne. Zabavljali smo se četiri godine, Saeedov broj dresa kad igra polo je 4, a želimo četvero djece', otkrila je tada Jelena za srpski Hello.

Jelena Bin Drai, Saeed Bin Drai
Instagram 

Zanimljivo je da su na intimnom slavlju, koje se odigralo u kući Saeedovog oca u Dubaiju, ispoštovani i srpski i arapski običaji, ali najzanimljivija je bila 'prodaja mlade' u režiji Jeleninog brata.

'Dobio je veliki aplauz kad se obratio prisutnima: 'Samo da znate, dragi gosti, prije nego što počnem prodavati mladu, moja sestra za mene nema cijenu. Ali, ajde, krenimo s milijun dolara.'

Saeed je na to opsovao na točnom srpskom jeziku. U međuvremenu, moj suprug je zvao moju majku Vasiljku kako bi mu pomogla, a ona mu je doviknula: 'Možeš je i za džabe dobiti, samo je već jednom vodi!' Peđa je sutradan ujutro došao vratiti Saeedu novac jer je mislio da se moj suprug šalio kad mu je stavio svežanj novčanica u džep. Samo on i Saeed znaju za koliko novca me se obitelj Jakovljević napokon riješila', rekla je Jelena.

Inače, Jelena je na vjenčanju izgledala poput princeze, u nestvarnoj haljini na kojoj su se ispreplitali srebrni detalji.

Jelena živi potpuno normalnim obiteljskim životom u palači pored mora, imaju četvero djece i kod njih nema prostora za senzacije.