Mlada pjevačica Sara Reljić priznala je da joj je kolega s estrade slao poruke dok je još bio u braku s bivšom suprugom.

Naime, Sara je otkrila da joj je pjevač Slobodan Sloba Radanović s kojim je bila i u Zadruzi (u kojoj je prevario tadašnju suprugu Kristinu Kiju Kockar s Lunom Đogani) pisao na društvenim mrežama, ali i da se to njoj tada nije svidjelo.

Sloba Radanović
Kurir TV 

'Zašto bih kompromitirala nečiji brak. Ja svakako nisam dala povoda ni za čim. Njegova bivša žena je vodila njemu Facebook profil i onda sam ja nju pitala: 'Zašto ništa nisi rekla za mene?', i ona kao: 'Ma dobro, rekla sam mu da se malo zeza'. Bilo je davno, bili smo mladi, a onda sam mogla biti u poziciji kao Luna Đogani, ali nisam. Bože me sačuvaj, oženjen čovjek mi piše. Sloba Radanović mi je pisao prije sedam godina', rekla je Sara u konačnici o kome je riječ.

Sloba Radanović i Jelena
Instagram 

Inače, Sloba je ubrzo poslije izlaska iz reality showa prekinuo s Lunom i službeno se razveo od Kije, a ubrzo poslije toga oženio je sadašnju suprugu Jelenu s kojom je nedavno dobio sina.