Mlada pjevačica Sara Reljić polako gradi svoj put na estradnom nebu, a od nedavno je nazivaju i novom 'kraljicom bakšiša'.

Naime, na svojim nastupima redovito dovede atmosferu do usijanja, a osim svojim glasom, veliku pažnju privlači i atraktivnim izgledom i provokativnim stylinzima.

Sad su se na društvenim mrežama pojavile snimke s njenog nastupa na kojem je publika obasipa novcem.

@sarareljicwhitechocolate Ko prebroji koliko sam bakšiša uzela za 60 sekundi, dobija pola #fyp#fypシ#foryou#foryoupage#sarareljic#parnicokolada#kraljicabaksisa#zlatnodete#balkan#viral#goviral♬ original sound - Sara Reljic

Pjevačici su ruke bile pune eura, a jedan obožavatelj naročito je bio 'široke ruke' da je na kraju i sama Sara reagirala i tražila da malo uspori.

'Polako, u drugom bloku kreću vesele pjesme', rekla je ona kroz smijeh.

@sarareljicwhitechocolate Tako smo u mogućnosti #fyp#fypシ#foryou#foryoupage#sarareljic#parnicokolada#kraljicabaksisa#ederlezi#djurdjevdan#balkan#viral#goviral♬ original sound - Sara Reljic

Kad joj je čovjek uporno nastavio davati novac, ponovno mu se obratila: 'Polako, čuvaj pare za taksi… Dosta je, od tebe - dosta', ponavljala je ona i koristila novčanice kao lepezu.

Na drugoj snimci vidi se da su Saru, osim novcem, kitili i zlatnim lančićima te satovima.