Darko Lazić se pet i pol godina nakon teške prometne nesreće prisjetio kako je za dlaku izbjegao smrt te otkrio šta se s njim događalo 23 dana dok je bio u komi.

Prvi je put opisao scene koje su mu se priviđale dok je bio na aparatima za održavanje života.

Darko Lazić
Instagram 

'Ja sam imao prometnu nesreću u listopadu 2018. i doslovno sam poslije nekoliko sati bio otpisan. Skroz sam potonuo. Bio sam dva mjeseca u bolnici. Da ne pričam o ozljedama koje su stravične: 12 polomljenih rebara, polomljeni kuk, zdjelica, grudni koš, hematom na glavi, slezena, bubreg... Sve, sve. Disao sam na aparatima mjesec dana. Bio sam 23 dana u komi. To je jako čudna stvar. Non-stop sam u glavi viđao neke bijele ili svijetloplave zavjese koje su stalno bile tu, lebdjele su. Viđao sam i neke ljude koje ne poznajem uopće. To malo ljudi zna i, evo, sad sam to rekao. Tih 23 dana je trajalo kao da sam legao i odspavao i sutradan se probudio', otkrio je Lazić, a na konstataciju sugovornika bi li se to moglo shvatiti kao da je bio 'na drugoj strani', odgovorio je:

'Klinički sam bio mrtav, u komi. Znam da su me reanimirali. To su mi rekli kasnije, tako da, eto, postoji nešto sigurno'.

Darko Lazić
Kurir 

Potom je objasnio i što mu je nesreća donijela.

'Loša strana je to što sam bio jako ozlijeđen i što i sad imam problem s nogom i s tim ozljedama. A dobra strana moje nesreće je ta što sam konačno vidio tko mi ne treba u životu i naučio sam što neću, a što hoću', rekao je on.

Poseban šok doživio je kad su mu doktori priopćili da postoji mogućnost da više nikada ne prohoda.

Darko Lazić
Instagram 

'Cijeli taj oporavak je trajao nekih mjesec dana, dosta kilograma sam nabacio, baš sam se udebljao. Tad su mi rekli da možda nikada neću moći na noge. Osjećao sam se jako bezvrijedno i na dnevnoj bazi sam jeo. Poslije toga sam imao operaciju, sve je krenulo nabolje, dosta sam smršavio, spreman da se pojavim jači nego ikada', ispričao je pjevač.

Podsjetimo, prometna nesreća se dogodila na putu Subotište-Brestač u Srbiji kad se Darko vraćao s proslave. Pjevač je sletio s puta, a automobil se prevrnuo na krov. Lazić je tada prebačen je KBC Zemun gdje su mu ustanovljene teške tjelesne ozljede zbog kojih je bio i životno ugrožen. Tri sata nakon nesreće pjevaču je alko-test pokazao da je imao 1,39 promila alkohola u krvi, kao i da nije bio vezan u trenutku kad je automobil skrenuo s puta u livadu i prevrnuo se nekoliko puta. Također, on je vozilom upravljao bez vozačke dozvole koja mu je ranije oduzeta zbog prometnih prekršaja koje je činio.