Pjevačica i bivša kandidatkinja reality showa 'Zadruga', Kristina Kija Kockar, otkrila je da je emotivno ispunjena i ponovno sretno zaljubljena.

Nakon burnog razvoda od Slobodana Slobe Radanovića, Kija je imala nekoliko veza o kojima nije pričala u javnosti, no sad je konačno uplovila u mirnu luku. Kako je objasnila, u vezi je s dečkom koji još uvijek studira te dodala da je prema njoj džentlmenski nastrojen. Pripadnike medija zanimalo je i financira li ga ona s obzirom da je student.

'Imam nekoga tko me gleda lijepo, točno. Vrlo lijepo, da. Pitate me je li u pitanju veza na daljinu? Pa, ovisi kako kad. Mislim, svi mi putujemo, pa smo nekad odvojeni, tako da... Svakako, odnos nam je stabilan', kazala je Kija Kockar za tamošnje medije te otkrila hoće li ga javnost uskoro upoznati.

'Pa, nećete ga još upoznati. Zašto? Pa, nećete... Nije javna osoba, ne. Nije ni biznismen, student je. Ja da ga financiram, kažete? Ne. On je student kao ja što sam bila nekada, koji radi i studira. Ne financiram ga, niti on mene. Doduše, džentlmen je', istaknula je ona.