Pjevač Hari Varešanović, poznatiji kao Hari Mata Hari ne skriva da su mu žene najdraži porok, a iza sebe ima preljub i izvanbračnog sina.

Naime, pjevaču se dogodila velika ljubav u mladosti s Aidom još je kada imao svega 19 godina te su njih dvoje stupili u brak krajem 1983. godine. Oni su iz braka dobili kćer Nađu.

Hari Varešanović
Marko Lukunić/Pixsell 

Varešanović je u jednom intervjuu priznao da je tada bio previše mlad i nespreman za ulogu oca, a skoro desetljeće kasnije, 1994. godine, je u braku s Aidom dobio i sina Damira.

Međutim, tek kasnije je isplivalo na vidjelo da je pjevač 1992. godine dobio i izvanbračnog sina za kojeg je i sam Hari saznao znatno kasnije u životu, što je bio samo jedan u nizu razloga zbog kojeg se raspao njegov prvi brak s Aidom.

'U glazbu sam ušao zbog glazbe, a ne zbog stvari koje prate glazbu. Nikada nisam imao problema s drogom, alkoholom i kockom. Jedino se nisam spasio žena, a to je jedna od nuspojava koje ide uz glazbu, i to mi je najdraži porok. Sa suprugom sam imao malih trzavica, ali rijetko. Uvijek joj kažem: 'Tko ti je kriv. Sama si birala. Ti si izabrala mene, a ne ja tebe'. Ja sam već sa 20 godina bio definiran kao glazbenik i moj životni put se znao. Mada, sve se u životu može prebroditi. Sa suprugom sam ostao u braku, kompromisnom braku, zbog djece', istaknuo je tada Hari, priznajući da već više od godina unazad živi na relaciji Sarajevo-München zbog Jasminke s kojom je kasnije stupio u brak (2010. godine), nakon što se razveo od Aide.

Hari Varešanović pred nastup
Story arhiva 

'Sve što je bilo prije pripisao bih mladosti, ludosti. Mladi rade jedne stvari, srednje godine vuku neke druge', rekao je Hari prije nekoliko godina za srpsku Gloriju.