Pjevačica Aleksandra Prijović i njen suprug i suradnik Filip Živojinović prije nego što su se vjenčali kupili su luksuznu kuću u Beogradu i za to su podignuli kredit od 500.000 eura.

Njihov dom ima čak četiri spavaće sobe, a nekretnina koju su kupili nalazi se u blizini kuće Lepe Brene i Bobe Živojinovića.

Aleksandra Prijović
Nemanja Nikolić/Kurir, Petar Aleksić/Kurir 

Poseban detalj u dnevnoj sobi je bijeli klavir, ukrašen figuricama bijelog anđela i cvijećem. U kući ima i nekoliko velikih zrcala, a Aleksandri je posebno omiljeno ono u spavaćoj sobi, pred kojim se nerijetko fotografira.

Pjevačica se voli opuštati uz kavu na balkonu, odakle se prostire prelijep pogled. Međutim, kad je riječ o dvorištu, ono se s ulice ne može vidjeti zbog visoke metalne ograde, pa obitelj ima privatnost dok u njemu uživa.

'Filip i Prija su odlučili podići kredit za luksuznu vilu, koja vrijedi oko pola milijuna eura. Htjeli su se skućiti blizu njegove obitelji, pa će im susjedi biti upravo Brena i Boba', pričao je izvor.

'Najviše uživam kad sam s obitelji, kad sam sa sinom. Volim da ležim i gledam televiziju. Samo da ne moram nigdje ići', priznala nam je Aleksandra pa dodala:

'Pošto nemam puno vremena, jednom ili dvaput mjesečno me uhvati ludilo pa spremam po kući. Pošto je kuća na četiri kata, ja odvojim cijeli dan i spremam od podruma na gore. Imam spremačicu, ali svatko će se složiti da vlasnik najbolje očisti svoj prostor.'

Više Aleksandrinih fotografija pogledajte u galeriji.

Instagram, Paparazzo lov/screenshot Aleksandra Prijović