Nakon obiteljske drame u domu Džinović, kada je Harisova bivša supruga Melina upala u kuću i pjevač ju je prijavio, u susjedstvu je bilo mirno.

Ekipa Kurira je otišla na lice mjesta i ispred kuće su zatekli jedan od automobila u Harisovom vlasništvu, a u dvorištu psa. Pjevač se, dok su bili ispred kuće, nije pojavljivao, a rolete su bile spuštene.

Melina Džinović i Haris Džinović
Slaven Branislav Babić/Pixsell 

Kako su saznali od susjeda koji se nije htio fotografirati, Melina je u kuću nenajavljeno došla oko 21 sat.

'Sve je bilo mirno i obično kao i svaku drugu večer, dok se odjednom nije pojavila Melina. Nervozno je zvonila na portafon i sve vrijeme je pričala s nekim telefonom. Poslije nekoliko minuta, netko joj je otvorio i ona je ušla u dvorište. Gledao sam cijelu scenu s prozora, bilo je baš neugodno. Nekih pola sata kasnije, došla je patrola, zadržali su se neko vrijeme u kući. Melina je nakon toga kao furija izletjela, bila je bijesna i opet je s nekim pričala telefonom. Poslije toga su otišli i policajci. Nadam se da se ovakve situacije neće ponoviti', rekao je susjed koji za Harisa ima samo riječi hvale:

'Haris je dobar čovjek i susjed. Nije ovo zaslužio od Meline. Ona je kao kraljica uživala pored njega, ne znam što joj bi da se sve ovako završilo', kazao je susjed sa Senjaka.

Melina Džinović i Haris Džinović
Antonio Ahel/ATAImage/Pixsell 

Podsjetimo, pjevač je potvrdio da je pozvao policiju pošto njegova bivša supruga nije htjela napustiti vilu na Senjaku. On je rekao da nije bio u kući kada je Melina došla.

'Ona je napustila obitelj i ima drugu stambenu jedinicu u kojoj živi. Ja nemam putera na glavi, ona je ta koja ga ima i zna se što i s kim radi. Večeras je došla u kuću, skuhala kavu i sjela i očigledno nije imala namjeru izaći. Kad sam došao, bila je drčna i počela me provocirati, na što sam joj rekao da mora napustiti kuću, te da može uzeti stvari i izaći van, ali ona nije htjela. Kad sam joj opet mirno rekao da izađe, ona je rekla 'svaki metar ove kuće pripada meni koliko i tebi' na što sam joj ja rekao 'ako sud kaže da je tvoja'', kaže Haris.

Džinovići vila
Kurir 

Kad je patrola došla na lice mjesta, oboje su izjavili da nije bilo incidenata među njima, nakon čega su dali izjave o onome što se dogodilo.

'Moje ponašanje prema njoj ni u jednom trenutku nije prešlo granice pristojnosti, tako da se ni ona sama nije imala na što požaliti patroli koja je stigla na lice mjesta. Također, iako imam dozvolu za pištolj, ja sam ga policiji predao preventivno, pa je oružje privremeno oduzeto i policajci su mi rekli da će biti vraćeno jer je sve bilo u redu. I oni su mi odali priznanje na smirenost i dostojanstveno ponašanje u ovoj situaciji', rekao je popularni pjevač za Kurir.