I dok se ne stišavaju strasti između Meline i Harisa Džinovića, njena majka Elma, s vremena na vrijeme objavljuje fotografije sina koji je u sretnom braku. Da je ponosna na nasljednika, pokazuje i činjenica da je poslije njegovog vjenčanja objavila fotografiju.

Melina Džinović i Haris Džinović
Slaven Branislav Babić/Pixsell 

'Oženio se sin, najdraže moje', napisala je ponosna majka Elma Galić, koja je objavila fotografiju krajem lipnja 2021. godine.

Podsjetimo, Haris je jednom prilikom govorio za medije o tome kako Melinini roditelji u početku nisu bili za njihov odnos, ističući da je jedan od glavnih razloga zapravo velika razlika u godinama.

'U početku su njeni roditelji su imali strašan otpor. Posebno zbog velike razlike u godinama', pričao je svojevremeno Haris u intervjuu za srpsku Gloriju i dodao da je sve to Melina teško podnijela:

'Sjećam se da sam joj govorio: 'Proći će to brzo! Vidjet ćeš kad saznaju da si trudna, sve će biti drukčije! Upravo je bilo tako. Sad su ludi od sreće što su dobili unuku', istaknuo je on i dodao da je nakon nekog vremena sve bilo u najboljem redu.