Haris i Melina Džinović odlučili su se razvesti nakon 22 godine, naizgled, idiličnog braka. Nakon prvog ročišta, odnos bivših supružnika je eskalirao, a Melina je upala u vilu u kojoj Haris živi s djecom pa je morala intervenirati policija.

Melina Džinović i Haris Džinović.jpg
Nikola Anđić/Kurir, Vlada Sporčić/Kurir 

Regiju je zapanjila vijest da dizajnerica ne komunicira sa sinom Kanom, a svojevremeno je priznala kako i nije baš kućni tip.

'Pošto ni prije nisam provodila dane u kući, neće me na to navesti ni ovaj novi, lijepi prostor. Jednostavno, nisam takav tip. Navikla sam na putovanja, druženja, izlaske. Otpočetka braka nisam živjela uobičajeno, prvo zbog Harijevog posla, kasnije i svog', kazala je pa dodala:

Melina i Haris Džinović.jpg
Dragana Udovičić/Kurir 

'Djeca su odgajana malo čergarski, navikli su da nismo uvijek tu, ali im nikada ništa nije nedostajalo. Odličan sam organizator, a oko njih je uvijek bilo puno ljudi koji ih vole i paze: moja sestra, brat, majka, otac. Ta mješavina utjecala bila je odlična za njihovu emotivnu samostalnost. Nikada nisu bili vezani za mene na taj način da plaču ako nisam kraj njih', rekla je Melina jednom prilikom za Blic.rs

Više fotografija bivših supružnika pogledajte u galeriji.

Antonio Ahel/ATAImage/Pixsell, Antonio Ahel/ATAImages/PIXSELL Haris i Melina Džinović