Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

O TUČNJAVI SA SESTROM BRUJI CIJELA REGIJA: Pjevačica se 2008. potukla s još jednom velikom zvijezdom, zbog njega!

Vijest da su se sestre i pjevačice Edita i Indi Aradinović potukle na ulici odjeknula je kao bomba u gotovo svim regionalnim medijima.

 Indy Aradinović Izvor: Instagram

Vijest da su se sestre i pjevačice Edita i Indi Aradinovićpotukle na ulici odjeknula je kao bomba u gotovo svim regionalnim medijima.

Budući da smo godinama svjedočili njihovim brojnim sukobima, mnoge nije iznenadio još jedan incident u nizu. Obje su se ovom prilikom oglasile i istaknule da su u odličnim odnosima, da se neizmjerno vole i podržavaju, te da je ovo samo sukob koji im je sada smiješan, iako nije izgledao tako.

Tučnjava Edite i Indi Aradinović
Izvor: YouTube

Naime, sestre su se udarale i čupale na ulici, a u jednom trenutku, mlađa Edita je starijoj sestri bacila mobitel oko kojeg je i nastala svađa, no nije poznato što jer točno bilo u njemu da sestre ovako zarate. Prvo ih je pokušao rastaviti nepoznati muškarac, da bi na kraju incident privela kraju njihova majka koja je Editu ugurala u kuću.

Prije više od 14 godina, Indi je bila dio skandala o kojem su također brujali svi mediji u regiji. Naime, na Grand festivalu 2008. pjevačica se potukla s kolegicom Minom Kostić. Povod fizičkog obračuna navodno je bilo to što se, kako se tada pisalo, Indi zabavljala s Mininim bivšim suprugom Tiosavom Sretenovićem Tikom.

 Sestre Indi i Edita Aradinović su se potukle Izvor: Instagram

'Bilo je namješteno, nasjela je na priču novinara. Neću joj spominjati ime, neću joj pridavati važnost, svi znaju o kome se radi. Žao mi je što sam tada tako reagirala, ali kako sam tada bila u specifičnoj situaciji, prošla sam po trnju bosa jer sam vjerovala svim tim ljudima. Vjeruješ nekome i taj ti netko na pravdi Boga uzme sve. Priča da smo se posvađale zbog tog čovjeka nema veze sa životom, niti me zanima. Kad stavim točku na ljubav ili prijateljstvo, za mene više nema povratka - rekla je svojevremeno Mina Kostić.

Povezane vijesti

Pjevačica također tvrdi da je to bio jedini put da se s nekim fizički obračunala.

 Mina Kostić Izvor: Instagram

'Savjetovali su joj da izmisli priču, da me izazove, a ja sam tada tako reagirala, bilo mi je jako teško i nisam znala kako drugačije. Bila je jako drska, nije odustajala, vrijeđala me i naravno da je moja reakcija bila takva jer me napala. Sramim se toga. Nikada se ni s kim nisam posvađala, svi me kolege vole, cijene i poštuju. Ni u osnovnoj ni u srednjoj nisam se svađala s drugima, a kamoli potukla, ali ona je dobila nokaut samo da joj objasnim', zaključila je tada Mina.

Povezane vijesti