Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

TKO JE SRPKINJA KOJA JE PORAZILA ANGELINU JOLIE? Ponovno se našla na listi najljepših žena na svijetu, evo čime se bavi

Autor TOMISLAV PARLOV

Jenna Jenovich se drugi put zaredom našla na listi najljepših žena na svijetu.

 Jenna Jenovich Izvor: Instagram

Jenna Jennovich je Srpkinja koja se nekoliko puta našla na listama najatraktivnijih žena na svijetu, a ovog joj puta 'u leđa gleda' možda i najljepša svjetska glumica – Angelina Jolie.

Naime, magazin FHM uvrstio ju je na listu 100 najljepših žena, i to iznad Angeline Jolie i Kate Upton, a dovoljno je da bacite jedan pogled na njezin Instagram profil da vam bude jasno zašto je to tako.

Jenna se do sada nekoliko puta našla na naslovnicama časopisa Maxim, GQ, CKM, Esquire, a portal Faveable ju je 2019. a onda i 2020. stavio na listu najzgodnijih žena na Instagramu na kojoj su se našle brojne poznate manekenke.

Zgodna brineta inače je rođena u okolici Beograda, a odrasla je uz tri sestre kao najmlađa u obitelji. Sve do šeste godine živjela je u Srbiji pa se s obitelji odselila za Njemačku, a potom 1999. u Ameriku, gdje živi i dan-danas.

Lijepa Jenna danas je fotomodel, a veoma je aktivna i na društvenim mrežama gdje je prati preko 2 miliona ljudi. Veoma često postavlja izazovne fotografije, te je lako zaključiti zašto se i našla na listi najljepših žena.

Jenna je prije modelinga bila i lifestyle bloger, a bavila se i organizacijom vjenčanja. Ipak ,danas daleko više zarađuje od društvenih mreža, gdje često dijeli i fotografije s mnogobrojnih putovanja.

Više Jenninih fotografija pogledajte u galeriji ispod.