Aco Pejović komentirao je razvod Meline i Harisa Džinovića, a iako po priznanju pjevača oni nisu zajedno već godinu i pol dana, Pejović u izjavama ističe da se u tu priču ne miješa.

Aco Pejović
Dušan Petrović 

'Nisam se čuo s njim i ne bih ulazio u tu priču, ja jako volim i njega i Melinu. Niti je moje... Oni najbolje znaju što je između njih dvoje. Žao mi je... Uvijek sam tužan kad čujem da moji dragi prijatelji imaju takve situacije i da doživljavaju takve stvari, ali mislim da će se to... Bogu se molim da se to sredi. Oni imaju divnu obitelj, njih dvoje su divni ljudi, a ja niti sam čačkao niti sam ulazio u to. Vidim da se po novinama štošta razmeće. Nazovem Harisa, ali nevezano za to, ako bude osjetio potrebu pričati o tome - pričat će', rekao je omiljeni pjevač brojnih Hrvata.

Haris Džinović i Melina Džinović.jpg
Nemanja Nikolić/Kurir, Dragana Udovičić/Kurir 

'Dajem punu podršku i njoj i njemu, u smislu da će to možda biti trenutak koji će proći', zaključio je Pejović za TV E Montenegro.

Podsjetimo, modna kreatorica i pjevač razveli su se nakon 22 godine ljubavi i 10 godina braka, a zajedno imaju dvoje djece - kćer Đinu i sina Kana.

Više njihovih fotografija pogledajte u našoj galeriji.

DAMIR DERVIŠAGIĆ/KURIR, Antonio Ahel/ATAImages/PIXSELL Melina i Haris Džinović