Lepa Brena i Zdravko Čolić prvi put su bili zajedno na sceni, a izvođenjem pjesme 'Pusti, pusti modu' doveli su atmosferu do usijanja na Music Weeku na srpskom Kopaoniku.

Dvije najveće zvijezde u regiji zajedno su zapjevale veliki Čolin hit 'Pusti, pusti modu', a iz publike su se čule samo ovacije dok su Brena i Zdravko neumorno plesali.

Brena i Čola.jpg
Instagram 

Brena je u jednom trenutku podignula haljinu i pokazala duge noge, a Čola joj je prišao i počeo je dodirivati po nozi.

'Zdravko, o ovome sam maštala, da otpjevamo ovo zajedno! Živjeli, uživajte volim vas', rekla je na kraju Brena.

Inače, Brena je pred nastup otkrila koliko je teško nositi ime 'Lepa Brena' i što se od nje, nakon toliko godina karijere, očekuje.

Brena i Čola
Instagram 

'Pa, ja mislim da sam ja već naviknula na Lepu Brenu. Ja i ona se jako dobro slažemo. Ona je ispunila sve moje snove. Doduše, ja nikada nisam ni mogla zamisliti da ću imati jednu takvu veliku i uspješnu karijeru. Mislim da je nama ženama mnogo teže zato što imamo i obitelj i djecu i jednostavno mora postojati balans.

Ukoliko vaša djeca i vaša obitelj nisu sretni i zadovoljni, onda to posao, na neki način, trpi. Ja moram priznati da je zaista uvijek bilo i naporno i teško, ali mislim da mi je ljubav moje djece i moje obitelji jednostavno dala snagu izdržati. A publika mi je dala snagu nastaviti i uvijek mi je bila vjetar u leđa da to što radim, radim dobro i da se to svima njima sviđa. Tako da sam ja žena koja ima dvije ljubavi i dvije opsesije, moja obitelj i moja publika. Treće ne postoji', rekla nam je Brena.

Brena i Čola
Instagram