Već je desetljećima jedan od najpopularnijih pjevača u cijeloj regiji, a jednako ga obožavaju i starije i mlađe generacije. Dugo je slovio za velikog zavodnika i miljenika nježnijeg spola, no malotko zna kako je izgledao kao dijete.

Zapravo, početka njegove karijere mnogi se ni ne sjećaju.

Riječ je o Zdravku Čoliću koji je 1967. godine pobijedio na natjecanju amaterskih pjevača s pjesmom 'Lady Madonna' grupe The Beatles, a fotografija iz njegovog djetinjstva, koja je postala viralna, nastala je 1962. godine.

On je kao dijete provodio mnogo vremena kod bake i djeda u Trebinju, igrao je nogomet, a volio je i atletiku, glumu i glazbu.

Njegovo djetinjstvo nije bilo lako, ali je bilo sretno.

'Bili smo veoma sretna obitelj, iako smo živjeli od jedne plaće, tatine. On je radio u državnoj službi, pa nismo mogli obilježavati Božić u to vrijeme na način na koji se to danas radi. Ipak, uvijek smo s veseljem čekali mljekara iz sela koji nam je donosio mlijeko i božićne poklone', rekao je svojedobno Čolić.

Zdravko Čolić
Dragana Udovičić/Kurir 

Zdravko je oduvijek živio skromno, a trudi se da tako ostane i danas, unatoč slavi i bogatstvu. Pjevač živi mirnim obiteljskim životom, bez afera i skandala. Sa suprugom Aleksandrom u braku je od 2001. godine, a roditelji su dviju kćeri Une i Lare.