Kraljica narodne glazbe, Lepa Lukić, desetljećima unatrag je na samom vrhu estradnog neba, a zbog karijere se odrekla mnogih stvari u životu. Pjevačica iza sebe ima tri braka, ali se nije ostvarila u ulozi majke o čemu je jednom prilikom otvoreno i govorila.

Naime, Lepa je svojedobno otkrila da je u mladosti ostala u drugom stanju, ali da joj je u tom trenutku karijera bila bitnija, te je prekinula trudnoću. Ipak, nakon pobačaja više nikada nije uspjela zatrudnjeti.

'Ja sam se u mladosti svega odrekla da bih pjevala, nisam ja nerotkinja. Prvo dijete sam pobacila zbog karijere. Bila sam mlada! Kasnije više nikad nisam mogla zatudnjeti', rekla je Lepa i dodala da bez obzira na to što nema svoje dijete, ipak ima nekoga za koga bi dala sve.

'Imam svog nećaka i njegovu djecu za koje bih sve dala, čak i život. Njima pomažem uvijek i kupujem im što god im treba', iskreno je ispričala Lepa.

Lepa Lukić
Dragana Udovičić/Kurir 

'Ja nisam žena koja će sjediti u četiri zida. Kad bih prestala pjevati, otišla bih za tri mjeseca. Ja sam usamljena, muž mi je umro, djecu ni unuke nemam. Imam od nećaka, ali oni imaju svoje roditelje, njih volim, ali nemam svoje', pričala je ranije.

Podsjetimo, prvi suprug Lepe Lukić bio je Toma s kojim je bila sedam godina u braku, a nakon razvoda je zadržala njegovo prezime.

Estradni menadžer, Vladimir Perović, bio je drugi Lepin suprug, a njihov brak trajao je također sedam godina. Perović je tvrdio da je pjevačici ostavio svu imovinu, a da su njemu ostala dva automobila i 200 odijela.

Lepa Lukić i Vladimir Perović
Privatna arhiva/Espreso 

Godine 1999. u Kanadi je upoznala Milana Milovanovića i s njim je u braku bila do 2019. godine.