Kraljica narodne glazbe Lepa Lukić otvoreno je govorila o rivalstvu sa Silvanom Armenulić, ali se i prisjetila trenutka kad je saznala da je njena kolegica izgubila život u prometnoj nesreći.

Pjevačica je tada rekla da je godinama živjela u strahu misleći da je čeka ista sudbina.

Lepa nije krila da je i Silvani i njoj u jednom trenutku odgovaralo to što su ih u medijima proglasili rivalkama, a otkrila je da su tada imale u planu zajedno održati solističke koncerte širom bivše Jugoslavije.

Lepa Lukić
DAMIR DERVIŠAGIĆ/KURIR 

'Mi smo bile rivalke, ali u to vrijeme je bilo tako da svake godine po tri pjevača idu na turneju, tada smo bile Silvana, Ismet Krcić i ja. Netko je bio za mene, netko za nju. Mi smo se tada lijepo slagale i tada su novinari pisali da sam ja rekla nešto za nju ili da je ona rekla za mene. Mi se poslije toga ujutro čujemo i čudimo se što je napisano. Nama je to odgovaralo, čim nema konkurencije, nije zanimljivo. Pred samu njenu smrt dogovorile smo se napraviti velike koncerte po stadionima, što nas briga, uzet ćemo novac. Složile smo se da to napravimo i njeni plakati su već bili kod mene kući', rekla je Lepa.

Na dan kada je Silvana poginula, i Lepa je trebala biti gošća na istom koncertu,ići s njom i vratiti se u Beograd, ali je tada prvi put prespala i nije otišla na put.

Silvana Armenulić
Youtube/Screenshot 

'Prvi put sam prespala u karijeri, a trebala sam biti na istom koncertu kao i ona. Majka me je budila i ja sam rekla, ma neću ići, bilo je kasno da se spremim', dodala je pjevačica.

Vijest da je Silvana izgubila život saznala je od novinara koji su odmah došli kod nje tražiti izjavu. Iako je do tada imala vozačku dozvolu, Lepa nikada više nije sjela za volan jer je još uvijek prati taj strah.

Lepa Lukić
Youtube/Screenshot 

'U dva sata poslije ponoći meni na vrata zvone novinari, tražili su od mene da kažem je li se tamo pilo i što se događalo, ja nisam znala o čemu se radi. Ja ih pitam što hoćete od mene, mislila sam da me netko želi opljačkati, ne znam stvarno što se dogodilo, otvorim vrata i tu sam se potresla strašno. Nisam mogla vjerovati, plakati svuda oko mene, sa slike gleda pravo u mene, tad sam se isprepadala i popila lijek, sva sam se tresla. Sutra sam otišla na sprovod, Bog me je spasio. Od tada ne vozim, nikada nisam sjela za volan, uvijek me netko drugi vozi. Ja sam mislila da me čeka isto, kad naiđe kamion na putu, meni je Silvana pred očima i mislila sam da ćemo završiti isto pošto smo rivalke, uvijek netko mora sjediti pored mene, ja ne želim izazivati svoju sudbinu', kazala je ona.