Srpski estradni umjetnik Miroljub Aranđelović Kemiš uživa u skladnom braku s pjevačicom Zoricom Brunclik s kojom ima jednu kćer Zlatu, međutim, priznati harmonikaš iza sebe ima i brak u kojem se rodila njegova najstarija kći.

Miroljub Aranđelović Kemiš i Zorica Brunclik
Marina Lopičić/Kurir 

Kemiševa prva supruga zove se Dragica,nije javna osoba, a emotivnu vezu imali su prije njegovog braka s Vesnom Zmijanac. Upoznali su se 1979. godine u Frankfurtu, a u braku su bili nešto više od godinu dana.

Dragica i Miroljub su se razveli kad se glazbenik vratio u Srbiju na služenje vojnog roka, a kći Jelena ostala je s majkom u Njemačkoj gdje živi i danas.

Ona je danas veoma uspješna na poslovnom, ali i obiteljskom planu. Naime, Jelena se udala i prije nekoliko godina dobila je i kćerkicu Luanu.

'Jelena je plod jedne ljubavi. Živi u Njemačkoj i radi u poznatoj aviokompaniji. Zorica i ja smo i s njom i s njenom majkom u fenomenalnim odnosima. Vjerujte da u našoj obitelji nema ničeg šokantnog. Kći mi je podarila unuku Luanu. Sa zetom dolazi u Srbiju i svi uživamo u obiteljskim okupljanjima', rekao je jednom prilikom proslavljeni harmonikaš.

'Jelena je oduvijek dobrodošla u našem domu. Mi djecu ne razdvajamo. Svi se lijepo slažemo, volimo i poštujemo. S obzirom da ona živi u Njemačkoj, nažalost, ne možemo se stalno posjećivati, ali vodimo računa o važnim datumima i rođendanima', dodala je Zorica.

Inače, Zorica Brunclik se prije braka s Kemišem razvodila dva puta, a iz prošlih brakova ima još troje djece - Mariju, Miljanu i Đorđa, dok on od ranije osim spomenute Jelene ima i kćer Vanesu.