Lepa Brena slovi za jednu od najvećih zvijezda bivše države, a kad se udala za bivšeg tenisačaSlobodana Bobu Živojinovića postali su jedan od najpopularnijih parova u regiji.

Pjevačica se uvijek trudila privatni život skrivati daleko do radoznalih očiju javnosti, tako je sve šokirala tvrdnja poznatog glazbenika Dragana Antonijevića Arlekina da je svojedobno bio Brenin ljubavnik.

Lepa Brena
Petar Aleksić/Kurir 

Dragan je glazbena zvijezda koja je osamdesetih godina oduševljavala srpsku javnost, a nakon zatišja karijere na velika se vrata odlučio vratiti knjigom koju je posvetio Lepoj Breni. Kako je 1993. godine ovaj glazbenik tvrdio, Brena i on ludo su se voljeli.

Boba Živojinović i Lepa Brena
Instagram 

'Brenu sam upoznao kod pokojnog Rake u studiju i odmah mi se svidjela. Vremenom se i ona zaljubila u mene, ali sam ja tada imao djevojku koju sam poslije ostavio jer je nisam želio varati. Moji osjećaji prema Breni bili su jači. Zbog snimanja smo se Brena i ja često viđali, jednom me je čak, dok smo bili kod Marine Tucaković i Aleksandra Radulovića Fute u stanu, pokušala i poljubiti, ali ja sam je odgurnuo jer sam se plašio da ću joj brzo dosaditi. Brena je pokušala biti sa mnom, razgovarala je i s mojom majkom, jadala se Marini, ali ja sam se i dalje pravio blesav. 1990 godine krenule su Brenine turneje pa smo se manje viđali ali smo se stalno čuli', rekao je glazbenik i dodao:

Slobodan Boba Živojinović i Lepa Brena
Instagram 

'Mislim da naša ljubav nije uspjela najviše zbog Marine i Fute. Neko vrijeme sam joj bio kao žigolo jer je ona u meni vidjela privlačnost, a bila je svjesna da sa mnom ne može koračati kroz život jer ja sam bio glazbenik u usponu, a ona velika zvijezda. Kad se udala za Bobu objavio sam knjigu o nama i našoj nesuđenoj ljubavi. Brena je bila oduševljena, ali ne i Boba. Slao je pokojnog Šljuku da me prebije, a zatim je tražio da kupi sve knjige kako ne bi dospjele u javnost', zaključio je.