Pjevač Aca Lukas nakon razvoda od supruge Sonje Vuksanović preselio se u novi stan dok su njegova bivša i kći ostale živjeti u obiteljskoj vili u elitnom dijelu Beograda.

Aca Lukas i Sonja Vuksanović
DAMIR DERVIŠAGIĆ/KURIR 

Kako je Sonja na Instagramu jako aktivna, ona nerijetko objavljuje detalje iz svog doma u kojem uživa u društvu svojih kćerki.

Omiljeni detalj joj je ogledalo koje se prostire duž cijelog zida, a u kojem se vidi i cijeli dnevni boravak, bajkovito sređen.

Dom krase umjetnine, skupocjeni detalji, ali i prelijepo cvijeće u kojem Sonja posebno uživa.

Podsjetimo, bivša supruga Ace Lukasa, Sonja Vuksanović, o kojoj je pjevač u svojoj knjizi 'Ovo sam ja' iznio brojne pikanterije, oglasila se za srpske medije i rekla da je ništa ne zanima što piše i da neće komentirati.
Lukas je opisao do detalja i kako su izgledale njegove i Sonjine svađe.

'Siktali smo i skakali jedno na drugo, a voljeli smo se! Ja sam je iskreno volio i sigurno bih primijetio da ona nije mene voljela. I tako sve polako počinje gubiti smisao. Naredne tri godine sam u vlastitom stanu proveo u dnevnom boravku. Ona je spavala s djecom u spavaćoj sobi. Te tri godine sam se nasjedio na trosjedu. Doslovno presjedio. Nisam mogao spavati. Sjedim cijelu noć i razmišljam. Volim Sonju, a ona me polako ubija, izvlači me iz života na koji sam navikao i u kojem se osjećam slobodno i dobro. A ne mogu se otrgnuti. Naše svađe su bile užasne. I to svađe pred djecom.

Aca Lukas
Dino Ninković 

Od deranja nam izlete žile na vratu i kao da će eksplodirati. Tvrdoglavi oboje, ne prihvaćamo svoj dio krivice. Mogu donekle razumjeti kad je svađa pred publikom, pa ne želiš priznati svoj dio krivice. Ali ne razumijem kad smo sami u stanu i ti tvrdiš nešto za što oboje znamo da nije točno. U sudaru dva ega htjela je pobijediti pozivajući se na neistinu. Kad sve saberem, Sonjina najveća krivica je ta što nije pristajala na kompromis. A moja najveća krivica je u tome što sam joj pridavao previše značaja i uzdigao je u javnosti, stvarajući dojam da smo ravnopravni, što sigurno nije istina', dio je u knjizi Ace Lukasa.