Pjevači Aca Lukas i Željko Šašić godinama su bili prijatelji, a sve je puklo onda kad je Lukas započeo vezu s njegovom suprugom Sonjom Šašić.

Njih dvojica su od tada u sukobu, a Željko je u jednoj emisiji progovorio o njihovom prijateljstvu i trenutku kad je saznao da su Aca i Sonja zajedno.

Aca Lukas i Sonja Vuksanović
DAMIR DERVIŠAGIĆ/KURIR 

'Družili smo se Lukas i ja. Više sam ja uvažavao njega kao prijatelja, nego on mene. Bio je lažni prijatelj. Iz njegovog ponašanja bilo je teško zaključiti da će biti takav kakav je ispao poslije. Volio sam ga k'o prijatelja, on je uvijek bio nestašan, uvijek sam mu bio glas savjesti. Čudni su to likovi. To je bilo šokantno za mene, kad sam saznao za njega i Sonju, ali smo svi nastavili svoje živote. Ja njegovu ženu nisam gledao. S tim njegovim okruženjem se bilo teško raspravljati. S njim se mogu pomiriti, ali se neću družiti. Mi smo i razgovarali o stvarima o kojima se trebalo razgovarati, dok ste vi novinari mislili da smo u sukobu', rekao je Željko.

Željko Šašić
Kurir televizija 

Šašić se prisjetio i početka ljubavi sa Sonjom, koja mu je kasnije rodila kćer Sofiju.

'Moja prva turneja u Njemačkoj je krenula baš iz tog grada gdje je Sonja živjela. Tamo smo se počeli viđati i malo-pomalo se rodila ljubav, a poslije i Sofija', rekao je on tada i dodao da se jednom pojavila u njegovom spotu.

'Bio sam protiv toga da se ona miješa u moj posao, ali je imala želju da bude u mom spotu, to sam shvaćao isključivo profesionalno. Dobro se snašla. Tad je bila mlada i zgodna, vjerojatno je htjela imati neku uspomenu.

Sonja Vuksanović i Aca Lukas
DAMIR DERVIŠAGIĆ/KURIR 

Dotaknuo se i kraha braka sa Sonjom.

'Bila je jako ljubomorna i nezgodna. Nije bilo lako biti djevojka Željka Šašića u to vrijeme. Različite smo ličnosti, imamo različite želje i potrebe. Zbog tih različitosti ljudi se i razvode. Svatko ima neka svoja očekivanja od partnera u bračnoj zajednici. Nije ni bitno tko je kriv, živi smo i zdravi. Nismo se mogli dogovoriti, a najgore je kad trebaš s nekim živjeti u četiri zida, a da to nije neka atmosfera koja treba biti. Svatko je sebi dao neku drugu šansu. Ne znam tko je tu više dobio, a tko izgubio. To su bili trenuci koji ne vode ka dobru. Moramo sebe tjerati da idemo naprijed, nije kraj svijeta. Nemam nikakav odnos sa Sonjom, niti kontakt', objasnio je pjevač.