Život legendarnog pjevača Džeja Ramadanovskog pretočen je u film koji je dobio naziv po njegovom velikom hitu 'Nedelja'. Premijera će se održati danas u Beogradu, što ljubitelji njegovog lika i djela s nestrpljenjem iščekuju.

Džej Ramadanovski
Dragana Udovičić/Kurir 

Njegov kolega i prijatelj, pjevač Saša Matić otkrio je nepoznate detalje iz Džejevog života i ispričao da su mu mnogi okrenuli leđa u teškim trenucima.

'Džeja su svi ostavili kad više nije imao novca. Uz njega su u tim trenucima ostali samo pravi prijatelji, među kojima su Aca Lukas, Aco Pejović, Zoran Jagodić Rule i ja. Bio je baš velikodušan. Tko god je tražio nešto na ulici, od njega bi dobio 100 eura', rekao je Saša Matić i otkrio da su Džeja mnogi ostavili i zaboravili kad je bio u financijskoj krizi.

Saša Matić
Antonio Ahel/ATAImages/PIXSELL 

'Nije žalio novac, dijelio je i pomagao svima. Onda se dogodilo da on nema, ali nikad nije kukao. Mi smo točno znali kad ima, a kad nema. E, kad nije imao novca, nije imao ni veliki krug prijatelja osim nas nekoliko', dodao je Saša.

Pjevačev prijatelj Aleksandar Mandić također je ispričao da je Džej imao veliku dušu i da su pored njega svi imali jer je dijelio 'šakom i kapom'.

'Donosio je vreće para i odmah bi sve potrošio. Kako dođu, tako i odu. Svima je davao novac, častio je sve', rekao je Mandić.