Pjevač Aca Lukas sinoć je priveden na putu za Kopaonik, a kako saznaju tamošnji mediji, u pritvoru će biti zadržan do danas.

Naime, Lukas je krenuo na nastup nakon čega ga je zaustavila prometna policija i privela zbog vožnje bez vozačke dozvole koja mu je oduzeta zbog ranijih prekršaja.

Policija privela Acu Lukasa
STEFAN STOJANOVIĆ/MONDO 

Njegov nastup na Kopaoniku iz ovog razloga je otkazan, a automobil poznatog pjevača trenutno se nalazi ispred policijske postaje u Brusu.

Podsjetimo, Aca je nedavno potpuno ogolio dušu u jednom intervjuu gdje je govorio o porocima, životu, neočekivanom uspjehu, obitelji, ali i o lošim razdobljima u životu.

Aca Lukas
HYPE PRODUKCIJA 

'Ja sam najstabilnija ličnost koju ste sreli u životu. Život je zapravo vrlo jednostavan, mi ga kompliciramo zato što pokušavamo naći neke krivine i izmisliti toplu vodu koja je izmišljena odavno. Trebaš živjeti onako kako ti život nalaže i boriti se da ti bude što ljepše. Ali, vjerujte mi, ne može vam biti najljepše na svijetu jer je to nemoguće. Čak i oni koji su milijunaši, ni njima nije sve savršeno. I Princ od Bruneja kojem curi nafta iz ušiju ima svojih problema. Ne daj Bože da ja imam njegove probleme, ubio bih se, vjerojatno. Netko da ima moje probleme, ubio bi se, također... Svakom Bog da onoliko koliko može podnijeti', rekao je.