Miroslav Ilić, legenda narodne glazbe posljednjih nekoliko godina našao se na udaru medija zbog toga što ga je bivša ljubavnica Mirjana Antonović tužila za priznavanje očinstva nad njihovim sinom Devinom.

Iako je njihova ljubav, kako ona kaže, nekada cvjetala, te je očekivala razvod Miroslava Ilića od supruge Gordane, to se ipak nikada nije dogodilo. Pjevač je sad, poslije četrdeset godina od afere s Antonović, progovorio je li zaista planirao zbog nje ostaviti suprugu.

Miroslav Ilić i Mirjana Antonović
Instagram, Pixsell 

'Razvod nikad nije bio na dnevnom redu. Ja sam Gordani kad smo se vratili iz Skoplja, to je bila 71. godina, rekao: 'Gordana, ja se samo jednom ženim, nema tajni u kući i nema tajnih fondova u kući'', izjavio je pjevač kroz smijeh u emisiji 'Male stvari', na televiziji Hype, što jasno pokazuje da u njegovom životu nikada nije postojao netko zbog koga je planirao da ostaviti suprugu.

Legendarni pjevač je ietekako svjestan da je Gordana podnijela puno toga kako bi njihov brak opstao, te da je pravila brojne kompromise.

Miroslav i Gordana Ilić
Nemanja Nikolić/Kurir 

'Najveći kompromis je odsustvo, biti van kuće, ispratiti nekog čovjeka iz kuće koji u jednom trenutku doživljava enormnu popularnost, okružen je svim i svačim, pa i privlačnim ženama', priznao je Miroslav.

Ilić je otkrio i da je upravo Gordana kriva što je postao pjevač, jer ga je ona nagovorila da se prijavi za audiciju.