Nikad prežaljena Dolores Lambaša 2009. godine se natjecala u showu 'Zvijezde pjevaju' u kojem je mentorirao Giuliano. Šibenčanka i Splićanin su ispali četvrtoj emisiji, a pobijedili su Natali Dizdar i Dražen Čuček.

Pokojna glumica se na predstavljanju kandidata treće sezone HRT-ovog showa pojavila u crnoj mini haljini ukrašenoj kristalićima te se požalila na problem zbog kojeg joj je bilo neugodno na fotografiranju.

Dolores Lambaša i Giuliano
Davor Puklavec/Pixsell 

'Napokon sam napravila ljuskice, to je kad zubar napravi recke na koje se stave trajne navlake. One ne mijenjaju izgled zubiju, nego ih samo uljepšaju, a upravo zbog toga mi je buknula usnica, tako da izbjegavam fotografiranje desne strane lica', objasnila je tad glumica za Index.hr

Podsjetimo, Dolores Lambaša je 2013. godine preminula nakon teške prometne nesreće na autocesti A3 kod Velike Kopanice. Vozilom je upravljao Stojan Matavulj koji je osuđen na jednogodišnji zatvor.

Dolores Lambaša i Giuliano
Davor Puklavec/Pixsell 

Liječnici su pojasnili kako su ozljede bile preteške te da su morali neprekidno vršiti reanimaciju. Sada bi imala skoro 43 godine, a jednu od najljepših žena na ovim prostorima mnogi još pamte kao veselu i karizmatičnu osobu širokog osmijeha.