Glumica Ena Begović napustila nas je 15. kolovoza 2000. godine nakon nesreće s automobilom na otoku Braču. Imala je samo 40 godina.

Ena nije jedina koja je ovaj svijet napustila puno prerano, a evo nekih poznatih zvijezda iz Hrvatske i regije čije su nas smrti uzrdmale.

Dino Dvornik

Dino Dvornik
Boris Scitar/Pixsell 

Proslavljeni hrvatski glazbenik Dino Dvornik, 2008. godine je preminuo u snu u svom stanu u Zagrebu, a umro je od mješavine tableta koje je uzimao. Kralj funka preminuo je u 44. godini, na žalost svoje obitelji, prijatelja i cijele regije.

Rajko Dujmić

Svi su se šokirali kada je 65-godišnji Rajko Dujmić poginuo od posljedica prometne nesreće.

Podsjetimo, kantautor je zadobio opasne ozljede u stravičnoj nesreći u mjestu Stari Laz, na području Ravne Gore, izgubio nadzor nad svojim autom sletio u provaliju.

Rajko Dujmić
Matej Grgić 

Zbog neprilagođene brzine sletio je s kolnika, pokupio kameni zidić i šljivu te se zaustavio oko pet metara ispod razine ceste, odnosno desetak metara nad provalijom.

Dolores Lambaša

Dolores Lambaša bila je veliko ime domaće glumačke scene, a onda se 2013. godine dogodila tragedija. Tada perspektivna glumica u usponu, umrla je u bolnici 'Dr. Josip Benčević' u Slavonskom Brodu nakon teške prometne nesreće.

Dolores Lambaša
Tomislav Miletić/Pixsell 

Imala je samo 32 godine kada je s kolegom Stojanom Matavuljem doživjela tešku automobilsku nesreću na autocesti A3 kod Velike Kopanice. Liječnici su se satima borili za njezin život, ali ozljede su bile teške i tijelo nije izdržalo.

Ena Begović

Ena Begović život je izgubila sa samo 40 godina na blagdan Velike Gospe. Počela se panično bojati automobila nakon što je krajem 90-ih izazvala prometnu u kojoj je poginuo motociklist.

Taj ju je strah koštao života. 15. kolovoza 2000. na Braču Ena je stradala u slijetanju suprugova džipa u provaliju.

Ena Begović
Youtube/Screenshot 

Osim Ene u autu su se nalazili i Josip Radeljak Dikan, Enina kćerkica Lana i majka Tereza, a upravljao je Dikanov sin Leo. Svi su se izvukli samo s ozljedama, osim Ene koja je na mjestu poginula.

Toše Proeski

U listopadu 2007. godine, u ranim jutarnjim satima, na autocesti kod Nove Gradiške život je izgubio popularni makedonski pjevač Toše Proeski, a njegovu smrt teško su prihvatili mnogi.

Toše Proeski
Robert Anić/Pixsell 

U doba kada je umro Toše je imao samo 26 godina, a osim što je bio najpopularniji makedonski pjevač, bio je i velika zvijezda u regiji. Netom prije smrti najavio je i svjetsku karijeru, okružen najvećim glazbenim imenima koji su u njemu vidjeli ogromni potencijal.

Ksenija Pajčin

Ksenija Pajčin
Youtube/Screenshot 

Pjevačicu koju su mnogi smatrali najljepšom ženom u Srbiji, ubijena je u ožujku prije 13 godina. Te kobne večeri 16. ožujka 2010. godine u njenom stanu u Beogradu ubio ju je tadašnji dečko Filip Kapisoda, a potom je počinio samoubojstvo.